Vi står for transport av jordprodukter og sprengstein - i Oslo og Akershus

Matjordprodusenten er først og fremst en produsent av jord til forskjellig bruk. Vi produserer også kabelsand av høy kvalitet, dekkbark av furu, greenmasse og leverer ferdigplen fra Norsk Ferdigplen AS. Våre kunder finner det ofte vanskelig å få fraktet dette dit de behøver det, så vi tilbyr derfor transport av alle våre produkter til hele Oslo og Akershus.

Ta kontakt

Vi kan transportere til krevende områder

Matjordprodusenten er spesialist på levering av jord. Med tipp (bakover og også sideveis) samt med kran og grabb - klarer vi å levere sand, stein, plen og jord selv på de vanskeligste stedene. Gjerder, mur eller natur er ingen utfordring! Dette sparer deg for masse tid - med vårt utstyr fordeles jorden utover områdene vi har avtalt på forhånd slik du ønsker det. 


Matjordsprodusenten leverer jorden mellom en til fem dager fra bestilling. Ved spesielle behov kan vi også utføre jobben raskere om dette avtales. Ta kontakt om du ønsker transport av våre produkter i Oslo og Akershus.

Ønsker du å bli kontaktet?

Ønsker du mer informasjon om våre tjenester eller trenger du transport kan du fylle inn skjema under så tar vi kontakt med deg.