Hagejord av høy kvalitet

Hos Matjordprodusenten får man hagejord av høy kvalitet. Vi leverer hagejord til gartnere, entreprenører og landskapsarkitekter i Oslo og Akershus, men også til privatpersoner. Vi er opptatt av kvalitet. Jorden vi leverer skal ikke behøves utskiftet, og det skal også være lett å utføre jordforbedring gjennom f.eks. gjødsling med hagegjødsel.

Ta kontakt

Det er smart å velge hagejord som holder høy kvalitet til hage og parkanlegg

"Billig hagejord" er ofte bra nok for privatpersoner når man skal plante i krukker, kasser og bed. På hagesentre over hele landet får man kjøpt hagejord i alle varianter og kvaliteter. Er man en gartner, eller landskapsarkitekt derimot kan billig hagejord medføre redusert kvalitet på hager og veksthus. 


"Billig hagejord" er ofte bra nok for privatpersoner til planter og blomster, men denne må gjødsles oftere enn ved hagejord av bedre kvalitet. Noe man ofte glemmer for større områder. Vår hagejord behøver mindre jordforbedring enn billigvarianten, noe som gir et flottere landskap med mindre vedlikeholdsbehov. 


For mer informasjon om hagejord av god kvalitet, kontakt Matjordeprodusenten AS.

Ønsker du å bli kontaktet?

Ønsker du mer informasjon om våre tjenester eller trenger du hagejord kan du fylle inn skjema under så tar vi kontakt med deg.