Kvalitetsrik dekkbark i furu

Trenger du dekkbark i forbindelse med små eller store uteområder? Matjordprodusenten AS tilbyr salg og levering av dekkbark i furu som er kjent for sin høye kvalitet. Dekkbark er et 100% naturlig og ferskt produkt. Vi leverer dekkbark i furu, med en fraksjon på (0-40) millimeter. Dekkbarken er kjent for sin lave PH-verdi og sitt bruksområde som jorddekking i offentlige og private uteområder.

Ta kontakt

Dekkbark til underlag og hagestell

Dekkbark er velegnet til ulike formål, både til store og små prosjekter. Du kan blant annet bruke den til å dekke blomsterbed, strø rundt trær og busker, utenfor terrasse og under lekestativ. 


En av barkens mange kvaliteter er at den øker jordkvaliteten, hvor plantene får et enda bedre miljø og vekstvilkår. Du sparer i tillegg mye tid på luking og skåner miljøet da dekkbark minimerer bruken av skadelige sprøytemidler og kjemikalier. Vi råder deg til å bytte ut barken annethvert år, da det brytes ned til jord i løpet av to til tre år. 

Dekkbark kan bestilles og leveres i Oslo og Akershus

All dekkbark produseres på Berger, som ligger på Skedsmokorset. Vi leverer dekkbark til gartnere, entreprenører og landskapsarkitekter - i tillegg til privatkunder. Du kan bestille dekkbark hos oss, og vi transporterer det dit du behøver i Oslo og Akershus. 


Ta kontakt med oss for pris, levering eller spørsmål om dekkbark

Ønsker du å bli kontaktet?

Ønsker du mer informasjon om våre tjenester eller trenger du dekkbark kan du fylle inn skjema under så tar vi kontakt med deg.