Plantejord med gode vekstvilkår

Behøver du plantejord til hagesesongen? Matjordprodusenten AS er spesialist på plantejord, og tilbyr salg og levering av plantejord av god kvalitet! Plantejord er den beste jorden du kan bruke til planter, busker og trær. Hos oss inneholder plantejord 60% torv, som gjør den optimal til nyplanting, og bidrar til at ikke regnskurer eller overvanning ikke betyr at røtter drukner og råtner.

Ta kontakt

Plantejord tilpasset alt fra blomsterbed til parker

Plantejord er en av de mest brukte jordtypene, og egner seg ypperlig i blomsterbed, krukker, blomsterkasser og hagen forøvrig. Vår plantejord egner seg også godt til bruk i parker. Da vår plantejord inneholder torv, gir dette gode vekstmuligheter for nyplantede vekster, som blomster, busker og trær - i ulike miljøer. 


Vær obs på at plantejord ikke tåler så mye "tråkk" som plenjord, for best resultat burde den brukes i områder med lite aktivitet og lite ferdsel for at den skal beholde sin luftighet og bli minst mulig komprimert. 

Plantejord kan bestilles og leveres i Oslo og Akershus

Bestill plantejord hos oss og vi leverer jorden selv til de vanskeligste steder. Om du ønsker informasjon om priser og levering er det bare å ta kontakt. 

Ta kontakt om du har spørsmål om plantejord, levering og transport.

Ønsker du å bli kontaktet?

Ønsker du mer informasjon om våre tjenester eller trenger du plantejord kan du fylle inn skjema under så tar vi kontakt med deg.