Beskytt kabel med kabelsand

Har du behov for å beskytte kabler i kabelgrøfter? Matjordprodusenten har god og kvalitetssikret kabelsand til ditt formål, uansett omfang! Kabelsand er ideelt til å dekke og beskytte kabler mot slitasje fra stein og andre truende jordelementer som befinner seg under overflaten. Den er også kjent for sine isolerende egenskaper, og er et attraktivt produkt for sin gunstige varme- og kuldeledningsevne.

Ta kontakt

Kabelsand til nett- og kraftkabel

Kabelsandens evner er spesielt gjeldende hos leverandører som legger kraftkabler, men produktet kan også brukes til andre formål. 


Kabelsand kan blant annet også benyttes til å beskytte kabler fra nettleverandører, eller til å beskytte avløpsrør og andre inntakskabler til bolig.

Kabelsand kan bestilles og leveres i Oslo og Akershus

Våre kunder er både entreprenører og privatpersoner, hvor vi leverer kabelsand til store og små prosjekter. 


Ta kontakt og bestill kabelsand hos oss i dag! Vi leverer kabelsand i Oslo og Akershus, og vanligvis vil levering vil ta mellom 1-5 dager avhengig av omfang. Ta kontakt hvis du har spørsmål om kabelsand, levering eller transport.

Ønsker du å bli kontaktet?

Ønsker du mer informasjon om våre tjenester eller trenger du kabelsand kan du fylle inn skjema under så tar vi kontakt med deg.