Våre tjenester

Matjordprodusenten AS er en leverandør av jord til forskjellige formål samt tilhørende produkter som dekkbark, kabelsand og for kunder som krever høy grad av perfeksjonisme: greenmasse. Vi har også sprengstein i sortimentet. Vi holder til på Berger i Skedsmokorset og tilbyr frakt av våre produkter til små og store kunder i Oslo og Akershus. Les mer om våre forskjellige produkter og tjenester nedenfor. 

Ta kontakt
Vi har høy ekspertise på jord og kan hjelpe alt fra privatpersoner til gartnere og entreprenører

Matjord

Vi leverer matjord av høy kvalitet. Matjordprodusenten leverer i hovedsak to forskjellige typer vekstjord: plenjord og plantejord. Vi kan også hjelpe med bestillinger som imøtekommer spesielle behov.

Gaffel i plenjord av god kvalitet

Plenjord

Vår plenjord egner seg særdeles godt til flerbruksplener. Plenjorden inneholder ca. 50% sand og tåler derfor tråkk og normal belastning som en vanlig plen bør tåle.

Det spirer i matjorden

Plantejord

Vår plantejord gir gode vekstmuligheter for planter. Plantejorden inneholder ca. 60% torv. Dette gir gode vekstmuligheter for planter. Tåler ikke så mye «tråkk» som plenjorden.

Kvalitetsrik dekkbark i furu

Dekkbark

Dekkbark egner seg godt til å holde på fuktighet i bed, og vi leverer dekkbark av furu. Dette er utmerket for å holde på fukt i bed uten at plantene drukner, dessuten pynter det opp og hindrer ugress.

Kabelsand til nett- og kraftkabel

Kabelsand

Kabelsand benyttes til overdekking og beskyttelse av kabler lagt i kabelgrøfter. Kabelsanden vi leverer beskytter mot naturlig slitasje og har gode varme- og kulderegulerende egenskaper som bidrar til at kablene får lengre levetid.

Solnedgang på åker av matjord og plenjord

Greenmasse

Vi er en av få aktører i Norge som leverer greenmasse på forespørsel i Oslo og Akershus. Perfekt til deg som krever særdeles høy standard i hagen, eller som driver en golfbane.

Vi kan hjelpe med frakt av jord, dekkbark, kabelsand og ferdigplen til Oslo og Akershus

Transport

Vi transporterer jord og stein over hele Oslo og Akershus, og kommer til på selv vanskelige steder. Vi kan levere jord enten med tipp (både fra bakside og sideveis), eller med kran og grabb. Med vårt utstyr fordeles jorden utover og sparer deg for mye arbeid.

Sprengstein brukt i terreng

Sprengstein

Sprengstein har mange bruksområder. Oppbygging av terreng, støttemur, grunnmur og også som fyllmasse i tunneller. Vi leverer sprengstein av høy kvalitet i Oslo og Akershus og kan transportere det dit du trenger det.

Ferdigplen rullet sammen klar for levering

Ferdigplen

Vi leverer ferdigplen fra vår samarbeidspartner Norsk Ferdigplen AS. For deg som trenger ferdigplen anbefaler vi å benytte deres ferdigplener da de holder særdeles høy kvalitet og er tilpasset et norsk klima.

Jord som er klar for å sås med frø

Hagejord

Vi leverer førsteklasses siktet hagejord til privatpersoner, gartnere, entreprenører og landskapsarkitekter i Oslo og Akershus.

Jord av god kvalitet hvor planter spirer

Jordforbedring

Vi er spesialist på jordforbedring. Vi hjelper privatpersoner, landskapsarkitekter og gartnere med jordforbedring til matjord, landskap og plantejord m.m.

Kvalitetsjord av høy kvalitet

Kvalitetsjord

Vi produserer og leverer ulike jordtyper av høy kvalitet og til forskjellige bruksområder.