Gode vekstbetingelser med riktig matjord

Er du på jakt etter god matjord? Matjordprosenten selger matjord av utmerket kvalitet! Matjord defineres som det fruktbare jordlaget på åkrer og enger, og er den beste jorda som brukes. Plantedyrking i hager, parker og til matproduksjon i jordbruket er også blant matjordens mange bruksområder.

Produksjon av vekstjord er en tidkrevende biologisk prosess. Matjord er uerstattelig i all plantedyrking, i tillegg til at den er grunnlaget for for all verdens produksjon av mat. Hos oss kan du bestille matjord til store og små prosjekter, både bedrift og privat.

Ta kontakt

Vi tilbyr også jord til plen og planter

Vi har også jord tilpasset bruksplen og planter. Vår plenjord er tilsatt ekstra sand, og tåler er derfor mye bruk. Plenjorden passer dermed perfekt til infrastruktur, som offentlig parker, borettslag fasade og andre utdendørsprosjekter for bedrifter og privatpersoner. 


Vår plantejord er mer egnet for planter i bed, hvor innholdet (60% torv) gir plantene en godt start og et godt vekstmiljø.

Matjord kan bestilles og leveres i Oslo og Akershus

Vi leverer matjord i Oslo og Akershus, hvor vi hovedsakelig leverer to forskjellige typer vekstjord: plenjord og plantejord. Spør oss gjerne om du har spesielle behov. 


Vår høye jordkvalitet gjør at vår matjord tilfredsstiller små og store kunder, alt fra privatkunder til entreprenører, gartnere og landskapsdesignere.

Ønsker du å bli kontaktet?

Ønsker du mer informasjon om våre tjenester eller trenger du matjord kan du fylle inn skjema under så tar vi kontakt med deg.