Greenmasse av god kvalitet

Har du behov for greenmasse? Matjordprodusenten AS selger greenmasse av høy kvalitet! Greenmasse er mest kjent som underlaget man benytter under green til små og store golfanlegg. Matjordprodusenten AS er en av de få produsentene i Norge som både selger og leverer masse til privat- og bedriftskunder.

Vi har spesialisert oss på å blande, produsere og levere utmerket kvalitetsmasse, alt etter ditt behov. Med greenmasse fra Matjordprodusenten AS gjør du med andre ord et optimalt valg når du vil forme landskapet.

Ta kontakt

Greenmasse til golfbaner og landskapsarkitektur

Greenmasse passer perfekt til områder hvor planlegging og formgiving av utearealer er en nødvendighet, for eksempel formgivning av golfanlegg eller andre små eller store prosjekter innenfor landskapsarkitektur. 


Med vår masse kan du plante flere, ta gjerne kontakt med oss for å finne ut hvilke typer du kan plante

Vi leverer greenmasse i Oslo og Akershus

Vi leverer greenmasse til golfbaner og andre små og store prosjekter i Oslo og Akershus. Vi transporterer og leverer masse til deg som er gartner, greenkeeper, entreprenør eller landskapsarkitekt - i tillegg til privatkunder. 


Ta kontakt om du har spørsmål om pris eller levering av greenmasse

Ønsker du å bli kontaktet?

Ønsker du mer informasjon om våre tjenester eller trenger du greenmasse kan du fylle inn skjema under så tar vi kontakt med deg.