Fyldig ferdigplen fra rikt jordsmonn

Har du behov for en fyldig og slitesterk ferdigplen? Vår samarbeidparter Norsk Ferdigplen AS leverer ferdigplener av høy kvalitet! Ta gjerne kontakt med Matjordprodusenten AS hvis du ønsker å bestille komplementær plenjord til gressplenen.


Om ferdigplen

Plenen er produsert på Jølsen gård i Fet kommune. Ferdigplenen blir til gjennom et rikt jordsmonn fra en gammel havbunn på istiden, dette gir plenen meget gode vekstvilkår.

Plenen består av 70% engrapp og 30% rødsvingel. Dette gir ferdigplenen stor slitestyrke og legeevne - perfekt til travle bruksområder. Gresstypen er også særdeles motstandsdyktig mot kulde.


Ferdigplen som kan benyttes til mange forskjellige områder

Ferdigplenen kan brukes til parker, idrettsplasser og villahager, men den kan også benyttes i skoler, barnehager, veiskråninger, samt hytte- og hustak. Plenens evner gjør den også brukbar i erosjonutsatte områder. Dette er med andre ord en ferdigplen som egner seg til det aller meste!


Bestilling av ferdigplen

For deg som trenger ferdigplen anbefaler vi at du tar kontakt med vår samarbeidspartner Norsk Ferdigplen AS.

Her får du oversikt over priser, levering og gode råd og tips til hva du burde tenke på når du legger ferdigplen. Vår samarbeidspartner leverer i Oslo, Akershus, Buskerud, Hedmark og Oppland, med levering dagen etter bestilling. 2-4 dager for resten av landet.

Plenen leveres i en størrelse på 40cm x 250cm og med en tykkelse på ca 2 cm.

Kontakt

Produksjonsadresse
Trondheimsveien 197,
Berger, 2016 Frogner

Postadresse
Matjordprodusenten AS
1960 Løken, Aurskog-Høland

Tlf.: 924 82 808

Se kart