Våre tjenester

Matjordprodusenten AS er en leverandør av jord til forskjellige formål samt tilhørende produkter som dekkbark, kabelsand og for kunder som krever høy grad av perfeksjonisme: greenmasse. Vi har også sprengstein i sortimentet. Vi holder til på Berger i Skedsmokorset og tilbyr frakt av våre produkter til små og store kunder i Oslo og Akershus. Les mer om våre forskjellige produkter og tjenester nedenfor.

Vi leverer matjord av høy kvalitet.

Matjord:

Vi leverer matjord av høy kvalitet. Matjordprodusenten leverer i hovedsak to forskjellige typer vekstjord: plenjord og plantejord. Vi kan også hjelpe med bestillinger som imøtekommer spesielle behov.

>> Les mer om matjord levert av MatjordprodusentenVår plenjord egner seg godt til flerbruksplener.

Plenjord:

Vår plenjord egner seg særdeles godt til flerbruksplener. Plenjorden inneholder ca. 50% sand og tåler derfor tråkk og normal belastning som en vanlig plen bør tåle.

>> Les mer om plenjord levert av MatjordprodusentenVår plantejord gir gode vekstmuligheter for planter.

Plantejord:

Vår plantejord gir gode vekstmuligheter for planter. Plantejorden inneholder ca. 60% torv. Dette gir gode vekstmuligheter for planter. Tåler ikke så mye «tråkk» som plenjorden.

>> Les mer om plantejord levert av MatjordprodusentenDekkbark egner seg godt til å holde på fuktighet i bed.

Dekkbark:

Dekkbark egner seg godt til å holde på fuktighet i bed, og vi leverer dekkbark av furu. Dette er utmerket for å holde på fukt i bed uten at plantene drukner, dessuten pynter det opp og hindrer ugress.

>> Les mer om dekkbark og dekkbark sine bruksområderKabelsand benyttes til overdekking og beskyttelse av kabler lagt i kabelgrøfter.

Kabelsand:

Kabelsand benyttes til overdekking og beskyttelse av kabler lagt i kabelgrøfter. Kabelsanden vi leverer beskytter mot naturlig slitasje og har gode varme- og kulderegulerende egenskaper som bidrar til at kablene får lengre levetid.

>> Les mer om kabelsand og dets bruksområderVi leverer greenmasse på forespørsel i Oslo og Akershus.

Greenmasse:

Vi er en av få aktører i Norge som leverer greenmasse på forespørsel i Oslo og Akershus. Perfekt til deg som krever særdeles høy standard i hagen, eller som driver en golfbane.

>> Les mer om greenmasse og dets bruksområderVi transporterer jord over hele Oslo og Akershus og kommer til på selv vanskelige steder.

Transport:

Vi transporterer jord og stein over hele Oslo og Akershus, og kommer til på selv vanskelige steder. Vi kan levere jord enten med tipp (både fra bakside og sideveis), eller med kran og grabb. Med vårt utstyr fordeles jorden utover og sparer deg for mye arbeid.

>> Les mer om vårt transporttilbudSprengstein

Sprengstein har mange bruksområder. Oppbygging av terreng, støttemur, grunnmur og også som fyllmasse i tunneller. Vi leverer sprengstein av høy kvalitet i Oslo og Akershus og kan transportere det dit du trenger det.

>> Les mer om sprengstein vi leverer


Vi leverer ferdigplen fra vår samarbeidspartner Norsk Ferdigplen AS.

Ferdigplen:

Vi leverer ferdigplen fra vår samarbeidspartner Norsk Ferdigplen AS. For deg som trenger ferdigplen anbefaler vi å benytte deres ferdigplener da de holder særdeles høy kvalitet og er tilpasset et norsk klima.

>> Besøk nettsiden til Norsk Ferdigplen AS for mer informasjon

Kontakt

Produksjonsadresse
Trondheimsveien 197,
Berger, 2016 Frogner

Postadresse
Matjordprodusenten AS
1960 Løken, Aurskog-Høland

Tlf.: 924 82 808

Se kart